Orang Ramai Terkejut Bila Wanita Jepun Ini Memakai Kasut Burung Merpati

Ada pelbagai jenis kasut yang berada di pasaran. Dari yang murah hinggalah yang mahal. Semua jenis kasut sesuai dengan pemakai dan kegunaannya. Tetapi di Jepun, seorang wanita jepun ini memakai kasut burung merpati dan menyebabkan orang ramai terkejut!

Baca juga 19 Gambar Anting-Anting Berbentuk Kucing Yang Comel

Sebenarnya ada sebab mengapa wanita Jepun ini memakai kasut burung merpati. Wanita bernama  Kyoto Ohata ini sebenarnya adalah seorang pembuat kasut. Dia telah mereka pelbagai jenis kasut di kedainya.

Baca juga 12 Trend Fesyen Yang Terbaru Tetapi Pelik Pada Mata Melihatnya!

Tetapi kasut yang biasa dipakai tidak sesuai dengan hobinya yang suka memberi makan burung-burung merpati yang banyak terdapat di taman berdekatan dengan rumahnya. Burung-burung merpati itu akan lari menjauhinya apabila dia mendekati burung-burung merpati itu.

Baca juga 20 Tempat Unik Dan Pelik Serata Dunia Yang Anda Tidak Terfikir & Tidak Pernah Lihat

Kyoto Ohata mendapat idea bagi memudahkan dia mendekati burung-burung merpati itu. Dia mereka kasut berbentuk burung merpati supaya burung merpati itu tidak berasa takut mendekatinya apabila dia datang ke taman.

Baca juga 7 Gambar Trending Seni Kuku Berambut. Menarik Atau Menggelikan?

Kyoto membuat kasut tersebut dari pelbagai jenis material bersesuainya dengan keselesaan, warna yang seakan burung merpati. Hasilnya sungguh menakjubkan. Kasut itu memang seperti seekor burung merpati!

Tetapi pada pandangan orang ramai di taman dan jalanan melihatnya seperti pelik, kelakar dan unik. Ada yang sukakannya dan ada yang tidak menyukainya.

Baca juga 87 Orang Pelik Yang Anda Tak Sangka Boleh Jumpa Dalam Train Bawah Tanah

Yang penting wanita jepun ini memakai kasut burung merpati dan dapat mendekati burung-burung merpati itu tanpa sebarang masalah lagi.

Baca juga 20 Gambar Barang Kemas Yang Unik Diperbuat Dari Jam Lama. Sungguh Cantik!

Jika anda, adakah anda sanggup memakainya seperti wanita jepun ini memakai kasut burung merpati itu? Mesti ianya suatu kejutan buat kenalan anda. Kongsikan artikel ini dengan keluarga dan rakan-rakan ye.

 

Share lah dengan kengkawan....

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *