48 Photo Hasil Seni Yang Menakjubkan Jika Semuanya Bewarna Pelangi

Share lah dengan kengkawan....

Mungkin kerana dunia kita ini terlalu membosankan menyebabkan seorang artis di New York mewarnakan semua gambar fotografinya dengan warna pelangi. Dari padang pasir, jambatan, jalan, permandangan, rumah, pokok dan sebagainya. Hasilnya sungguh menakjubkan!

Ramzy Masri yang selalu berkongsi hasil seninya di Instagram kini telah memiliki 61.7 ribu follower dan semakin bertambah. Hasil seni sering mendapat perhatian sehingga beliau dapat bekerjasama dengan akhbar dan majalah tempatan New York dan stesen TV Nickelodeon.

Kata Cik Meow Sentap…

Kan best kalau banyak warna pelangi cam ni kan? Terasa seronok je. Kalau pergi sekolah ke pergi kerja ke mood baik je.

Kalau malam pun agaknye tak takut kot kalau hantu pun pakai baju warna warni cam pelangi. Kelakar pun ade.

Cik Meow nak berkenalan lah dengan kucing yang berwarna-warni tu. Name die ape eh?


Share lah dengan kengkawan....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *