28 Gambar Kreatif Dari Seorang Ibu Yang Menjadikan Anaknya Watak Fantasi

Share lah dengan kengkawan....

Gambar adalah ribuan kata-kata. Mungkin inilah yang cuba diceritakan oleh seorang ibu bernama Krinzal. Krinzal yang baru menimang cahaya mata yang comel bernama Shanaaya telah mengambil beberapa gambar anaknya di atas katil. Tetapi apa yang menarik, setiap gambar ada penceritaan yang mana anaknya sendiri menjadi watak utama di dalam cerita fantasi gambar tersebut. Dengan hanya menggunakan pakaian dan barangan di rumah, setiap gambar itu menjadi sungguh kreatif dan berjaya menyampaikan cerita yang tersendiri. Lihat 28 gambar kreatif yang penuh dengan cerita fantasi anaknya ini.

 

 

Kata Cik Meow Sentap…

Sunguh kreatif ibu ni. Tak sangka pulak ade idea nak amik gambar pasal anak die lepas tu buat cerita hanya dengan gambar sahaja.

Masa anak kecil ni lah ibu bapa mudah nak luang masa dan kasih sayang pada anak-anak. Korang yang kreatif tu boleh juga buat pada anak korang sendiri.

Nanti bila anak dah besar, tunjukkan gambar-gambar tu pada anak-anak, korang lihat lah reaksi anak korang nanti. Mesti seronok kan?


Share lah dengan kengkawan....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *