10 Gambar Kek Totoro Yang Terlalu Comel Untuk Dimakan

Share lah dengan kengkawan....

Kartun Totoro dari filem fantasi My Neighbor Totoro adalah salah satu filem animasi Jepun yang popular arahan Hayao Miyazaki. Tidak hairan Totoro juga menjadi salah satu idea untuk dekorasi kek yang menarik. Tetapi sanggupkah anda memakan kek totoro yang terlalu comel untuk dimakan ini?

Rekaan kek Totoro ini nampak comel dan ceria dengan pelbagai warna dan element alam semulajadi. Kek Totoro ini sesuai sebagai kek jarijadi untuk kanak-kanak yang comel dan ceria. Mari kita lihat 10 gambar kek totoro yang terlalu comel untuk dimakan ini.

 

Totoro sedang baring diatas tunggul kayu sambil diperhatikan rakannya. Mungkin Totoro penat agaknya…

Totoro disamping pokok yang menghijau dan rakan-rakannya yang comel di atas kek.

Siapa yang duduk di atas perut Totoro tu ye?

Mana Totoro ni? Tadi macam ada kat sini? Hmmm…

Rupenya ada yang lagi besar dari Totoro yek…

Seronoknye dia berehat di atas pokok tu…

Kek yang teliti sebegini sudah tentu memerlukan masa yang lama untuk dihasilkan.

Totoro dan kawan-kawan sudah bersedia untuk pengembaraan…

Ini pula kek Totoro yang bercirikan lukisan. Penuh dengan warna-warni yang menarik.

Baca juga : 7 Hasil Seni dari Serbuk Belerang. Bila Terbakar, Hasilnya Sungguh Menakjubkan! (Video)

Kek Totoro ni nampak menarik dan menyelerakan. Tapi comel pulak kalau nak makan…

Mana satu di antara kek Totoro yang terlalu comel untuk dimakan di atas yang anda suka?

 


Share lah dengan kengkawan....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *