87 Orang Pelik Yang Anda Tak Sangka Boleh Jumpa Dalam Train Bawah Tanah

Share lah dengan kengkawan....

Siapa pernah naik train bawah tanah? Sudah tentu ramai yang biasa menaiki train bawah tanah untuk pergi ke tempat kerja atau berjalan-jalan. Tetapi di luar negara, mereka kerap menaiki train bawah tanah untuk ke sesuatu tempat. Yang mengejutkan anda juga akan berjumpa dengan orang atau makhluk yang pelik bila anda menggunakan train bawah tanah.

Bolehkah anda bayangkan orang musang, spiderman, darth vader, batman, anjing di dalam beg, orang dengan ayam sebagai binatang peliharaannya menaiki train bawah tanah? Tak terlupe jugak kepada Makcik Kobis dengan Auntie pukul kepala naik train untuk menemani anda. Jom kita lihat 87 manusia pelik yang anda tak sangka boleh jumpa di dalam train bawah tanah.

1. Seorang lelaki yang bermain violin untuk menenangkan kanak-kanak yang menangis…

2. Pompuan nih dengan burung gagaknye. Jangan burung ni patuk orang sudah…

3. Beg ni takde ape pun. Cuma tertulis dalam bahasa arab bermaksud “Ayat Ini Tidak Ada Tujuan Kecuali Menakutkan Mereka Yang Takut Dengan Bahasa Arab”

4. Jaga-jaga! Pertempuran yang hebat akan berlaku!…

5. Jangan kau berani-berani nak jeling anak kucing pompuan nih…

6. Ada jembalang ikut sampai naik train…

7. Saje je bawak hamster jalan-jalan naik train…

8. Sebab pihak pengurusan train tak bagi bawak anjing, jadik anjing dudok la dalam beg nih…

9. Aku rase aku duduk sebelah Gandalf atau Magneto tadi…

10. Raja budak dengan konco-konconye…

11. Pikachu pun nak naik train jugak…

12. Bila kereta Power Rangers dah rosak, terpakselah naik train ramai-ramai…

13. Bila tengah emo, naik train untuk cari ketenangan…

14. Bukan kau dah jumpa perempuan sebelah kau ke?…

15. Dah kenape? Ape masalah Makcik Kobis nih?…

16. Yeehaa! Satu makhluk ajaib datang nak naik train…

17. Orang citer Star Trek memang betul-betul wujub rupenye…

18. Bila terasa kekok duduk di tengah orang-orang gagak…

19. Steady je anjing die duduk dalam beg tuh. Tau pulak duk diam…

20. Akak terlupe nak potong bawang nak masak sambal belacan tadi…

21. Dah takde tempat duduk, aku buat la buaian sendiri…

22. Ting ting tinggg….dengarkanlah masalah aku nii… ting ting tingg….

23. Bila badak sumbu tertinggal bas nak pergi zoo…

24. Keluarga pencinta burung… mana-mana pergi mesti bawak burung…

25. Ko hingat askar hijau tak naik train? Ni askar hijau nak pergi perperang katenye…

26. Siapa sanggup duduk diam macam perempuan tuh?

27. Terlupo nak lunch tadi, den pun makanlah kek sini…

28. Dah takde koje agak nye ekau nih…

29. Aikkk? Camne ade kucing kat situ?…

30. Ini bayangan je ke memang kembar nih?…

31. Makhluk asing nak pergi bershopping jap…berpinau mate aku nengok…

32. Korang jangan nak kacau aku… ni personal space aku tau!…

33. Kalau korang asyik nak tido dalam train je, boleh beli topi nih…

34. Panda pun tak nak terlepas train nak pergi kerja…

35. Jangan terlepas sudah. Sekali masuk kain Mak Minah jaga-jaga lah kau…

36. Kesian anak-anak yang nak makan pizza ni nanti…

37. Napolean Bonaparte naik train untuk menjelajah dunia…

38. Silurian dah terlambat untuk audition cerita Doctor Who?…

39. Orang-orang nak pergi kerja kat sawah padi…

40. Haaa..kalau korang risau takde pemegang mase naik train, boleh guna idea die nih…

41. Sape boleh gulung kaki macam pompuan nih?…macam mana die buat eh?

42. Mario Brothers bersedia untuk pengembaraan seterusnya…

43. Macam biasa, Cik Tomato naik train nak pergi pasar…

44. Hipster tahap 9000+…bawak ayam pergi naik train jalan-jalan…

45. Apa masalah Goku nih?…sedih sebab kalah agak nye…

46. Siapa kata korang tak boleh tidur selesa dalam train?

47. Yeti naik train nak kumpul gula-gula Candy Crush…

48. Korang ade nampak malaikat tak dalam train?…

49. Boleh pulak diorang nih buat jamuan dalam train yek…

50. Bersedialah untuk pertempuran terhebat abd ini…sebelum tu kita selfie dulu…

51. Tumpang naik train jap…jimat petrol katanye…

52. Satu makhluk bawah tanah yang menggerunkan selalu tumpang naik train nih…

53. Agak-agak nye ade hantu kot dalam train…sebab tu ade Ghosbuster…

54. Steady atuk ni exercise…nak masuk Ninja Warrior katenye…

55. Ulat bulu naik train…

56. Inilah bentuk Lady Gaga yang terakhir selepas beberapa kali evolusi…

57. Spiderman nih tak sah kalau tak bergayut…

58. Auntie tu sakit kepala tu…dah jangan kacau die…

59. Whooooo! Jaga-jaga ade serigala tengah makeup?…

60. Habis koleksi anak patung barbie anak makcik ni buat fesyen baju…

61. Makhluk asing Man In Black tinggi pun nak naik train jugak…

62. Berdedia untuk audition majalah Playboy…

63. Orang zaman Viking pun naik train nak tangkap naga…

64. Hebat mamat nih! Selamba jek balance kan makanan atas kepala die…

65. Mak dah tak bagi main game dalam bilik, jadi inilah hasilnya…

66. Hurghhh! Puasnya dapat makan kobis nih!…

67. Jaga-jaga! Dr. Evil naik train…ada tempat yang nak dimusnahkan tuh…

68. Meow…meowwww…hurrrr….meow…kata orang kucing nih…

69. Mak buatkan sweater baju sejuk, tak tahu pulak satu padan boleh cover…

70. Kapten Jack Sparrow dah tertinggal kapal…

71. Alien tumpang naik train nak pergi naik kapal angkasa…

72. Sejuk lah! Sebab tu pakai seluar nih!…

73. Bersiar-siar dengan kawan barunya, Encik Kertas…

74. Hmph! Darth Vader dalam train? Panggil Jedi sekarang!…

75. Quack…quackkk…querk…balas makcik tu kepada itik kesayangannya…

76. Alaaa, cutenya pasangan teddy bear nih naik train sama-sama…

77. Terjumpa mamat nih dalam train. Style rambut die tuuu…

78. Makhluk asing bersedia untuk berparty…

79. Terlambat bangun katenye…dah gosok gigi ludah pulak dalam beg die…ish…ish…

80. Makhluk mutant antara zebra dan manusia…

81. Dah takde jaket, seluar jeans lama pun okey gak kan?…stylo ape?…

82. Jap, ni makhluk ape nih?…

83. Siapa berani datang dekat?…

84. Chewbacca! Awak ke tuh?…

85. Makhluk botak bertelinga dan berekor musang…

86. Yum..yum…yummm..puas betul dapat makan sebotol mayonis nih!…

87. Hungga! hungga! Akacecakuraga! Hungga! hunggah! pulu! pulu!

 


Share lah dengan kengkawan....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *