16 Cara Lawak Dan Tak Masuk Akal Untuk Selesaikan Masalah Harian Anda

Share lah dengan kengkawan....

Tiap-tiap hari ade je masalah berlaju. Pintu tak boleh tutup lah, barang nak tertanggallah, tv hilang lah. Pening ahhh! Takpe bro, kirorang ade cara baek punye nak selesaikan masalah harian korang tuh. Meh cuba 16 cara lawak dan tak masuk akal untuk selesaikan masalah harian anda.

Jaga-jaga, cara-cara ni ade yang praktikal, ade yang tak. Yang penting nampak lawak dan bijak!

Ok, dah lock dah. Kompem takde orang boleh bukak…

Bila takde kolam, pickup kan ade…

Relax…saya pakar letrik tau!…

Macam salah letak je?

Janji tak jatuh kan?..

Haaa, dah jumpe dah point yang senang putus!

Lepas ni kompem takde kes hilang TV lagi…

Jeppp! Dah betulkan paip sinki? Dah makkk!…

Alhamdulillah! Mujur ade selotep!…

Bila tertinggal kasut, yang ade ni je…. sarung je la…

Dah pasang CCTV ni, kompem boleh tahu sape yang bako tempat nih…

Ni la cara nak jimat air yang bijak…

Buat ape nak beli rollerblade beribu tu, ni kan ade…

Pssst! Ade orang nengok awak tu…

Main teng-teng tahap dewa, ade bran lawan lah!

Bila dah takde periuk nasik…


Share lah dengan kengkawan....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *