16 Gambar Aktiviti Kanak-Kanak Yang Kelakar & Sungguh Tak Dijangka

Share lah dengan kengkawan....

Kanak-kanak ni memang banyak perangai. Ade yang nakal dan ade yang bijak, Tetapi kanak-kanak di tak pernah berhenti dari menghiburkan hari kita. Dari membuat sepah di rumah, bermain lumpur hinggalah menconteng diri sendiri. Entah apelah yang mereka fikirkan yek? Jom lihat 16 gambar kanak-kanak yang kelakar dengan ape yang difikirkannye…

“Kalau nak pergi kerja mestilah utamakan keselamatan kan?”

“Kenapa lah kena layan ayah macam raja pada Hari Bapa yek?”

“Alamak! Water pump ni rosak! Takpe, biasr saya uruskannye….”

“Kalau nak makan jem ni mane cukup sebotol kan?”

“Mak kata jangan sentuh kek ni. Tapi mak tak kata jangan makan guna mulut kan?”

“Siape yang curik tongkat sakti saya nih?”

“Haa dah siap pun menyolek! Cantik kan kucing saya?”

Bila tiba-tiba anak-abanak dah abis bateri…

“Bila la makanan saya nak sampai ni? Baring dulu lah…”

“Ikut suka hati sayalah saya nak tidur kat mana….”

“Nampak tak rambut saya dah panjang?”

“kenapa lah mak mandi lama sangat nih? Meh nengok jap…”

“Hahahaha. Ibu dah kalah. Saya lah pemenang main siape tidur dulu die kalah….”

“Penatnye nak pergi toilet….”

“Inilah cara nak sembuhkan demam ayah ni…”

“Kan best boleh main pasir dalam rumah camni kan?”


Share lah dengan kengkawan....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *