10 Gambar Cute Kucing Mata Bulat Paling Comel di Dunia. Bulatnye Mata Die!!!

Share lah dengan kengkawan....

KLIK SINI >> Rahsia Buat Duit RM1000 Sehari Dengan Fotografi <<

Siapa tak suka yang comel-comel kan? Bukan setakat orang je nak comel, kucing comel pun sudah tentu menarik minat ramai. Bila bercakap tentang kucing comel, sudah tentu terbayangkan kucing berbulu lebat, kucing yang gemuk, kucing berekor panjang atau kucing yang bermata besar. Tapi ada satu kucing ni, lain dari lain. Kucing ni memang rare lah. Comel giller! Cuba korang nengok 10 gambar kucing bernama Snoopy nih. Comel tak?

 

Nengok mata bulat dia tu…Comelnyeee.

Macam sedih je Snoopy ni? Lapar nak makanan ke?

Boleh pulak dia tidur terlentang. Bila tidur dah tak ingat dunia dah…

Siap pakai baju jaket lagi. Ekor dia yang panjang dan berbulu lebat tu memang cantik.

Aicheh! Malu-malu kucing pulak dia. Baru nak ambil gambar dia dam malu-malu dah.

Besar betul mata kucing Snoopy ni kan?

Suka nengok kucing main-main dengan bola benang lompat sana lompat sini. Cute!

Ni boleh ambil gambar untuk pasport ni.

Apa lah yang Snoopy tengah nengok tu kan?

Kalau korang nak nengok lagi banyak gambar pasal snoopy nih, boleh nengok kat Akaun Instagram Snoopy. Instagram Snoopy ni je dah dapat 362000 followers. Giller ramai tuh! Korang ade follower macam tu ramai. Kalau ade korang memang terer.

Kata Cik Meow Sentap…

Zaman sekarang nih, kucing pun boleh jadik selebriti tau!

Amik gambar comel-comel. Pastu letak kat instagram ke facebook ke. Dah dapat folowers beratus ribu gitu.

Relaxlah… Benda-benda yang menarik nih memang lah menarik, tertarik da bom!

Jangan pulak disebabkan kucing, tanggung jawab kat anak diketepikan. Ish! Ish! Ish!


Share lah dengan kengkawan....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *