15 Gambar Kucing Tak Sedar Diri yang Sangka Saiz Kotak Tu Sesuai Untuk Mereka

Share lah dengan kengkawan....

Macam-macam ragan kalau kita nengok kucinbg ni. Suke menggeliat. Suke main bebola benang. Suke tidur terlentang. Dan pasti korang selalu nengok, kucing suke lepak dalam kotak. Tak kira lah saiz ape kotak tu. Jom nengok 15 gambar yang menunjukkan kucing-kucing ni tak sedar diri saiz die dengan kotak nye.

1. “Aku mungkin debab skit, tapi muat lagi ni tau!”

 

2. “Haaa nengok, muat kan!”

 

3. “Ahhh, selesanya…”

 

4. “Nampak macam besar je tadi dari luar”

 

5. “Eh! Sangkut pulak. Takpe, bukan nak duduk pun…”

 

6. “Sumpah! Minggu lepas kotak ni muat!”

 

7. “Macam ni pun okay ape?”

 

8. “Haaa muat pun… Alamak!”

 

9. “Bukan salah aku kotak ni kecik kan?”

 

10 .”Murfhhh Durhhh Purfhhh?”

 

11. “Haaa. Muat pun untuk muka aku”

 

12. “Pandai lah aku suaikan diri”

 

13. “Ape nengok-nengok?”

 

14. “Ni lah position paling selesa aku tido”

 

15. “Okaylah! Mungkin kotak ni kecik SIKIT JE untuk aku duduk”

Kata Cik Meow Sentap….

Apelah kucing-kucing nih! Dah tahu saiz kotak tak muat nak jugak masuk. Ingat badan tu cute sangat lah hai.

Lain kali ukur baju di badan sendiri. Atau ukur kotak tu di badan sendiri. Kalau dah tembam tu gunalah kotak besar skit. Kan?

Hahaha tapi lawak lah kucing-kucing nih. Comel pulak tu macam Cik Meow jugak kan. Hehehe


Share lah dengan kengkawan....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *